Wat overstappen naar (slimme) led-verlichting jouw organisatie oplevert
Thorlux Lighting

Wat overstappen naar (slimme) led-verlichting jouw organisatie oplevert

Als jij op zoek bent naar manieren om jouw bedrijf te verduurzamen en kosten te besparen, dan is het tijd om serieus te overwegen over te stappen naar led-verlichting.

Deel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De stap naar led
Als jij op zoek bent naar manieren om jouw bedrijf te verduurzamen en kosten te besparen, dan is het tijd om serieus te overwegen over te stappen naar led-verlichting. Led-verlichting is de toekomst en biedt talloze voordelen voor bedrijven van elke omvang en in elke sector. In deze blog bespreken we de voordelen van led-verlichting en introduceren we ook het onderwerp slimme led-verlichting.

Kostenbesparing
Een van de belangrijkste voordelen van led-verlichting voor bedrijven is de aanzienlijke kostenbesparing op de lange termijn. Led lampen zijn veel energie-efficiënter dan traditionele gloeilampen en halogeenlampen, waardoor je tot wel 80% op jouw energierekening kunt besparen. Hoewel led lampen in eerste instantie duurder kunnen zijn in aanschaf, is de terugverdientijd meestal binnen enkele jaren bereikt. Bovendien hebben led lampen een langere levensduur, waardoor je minder vaak lampen hoeft te vervangen en ook op onderhoudskosten kunt besparen. Wist je dat sommige Thorlux armaturen wel 100.000 branduren hebben?

Contactinformatie

Stuur ons een bericht