Ontdek de nieuwe Flex Strip producten van PROLED
DMLUX

Ontdek de nieuwe Flex Strip producten van PROLED

We zijn trots om enkele nieuwe toevoegingen aan het PROLED assortiment aan te kondigen. Ontdek onze nieuwste producten.

Deel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

We zijn trots om enkele nieuwe toevoegingen aan het PROLED assortiment aan te kondigen.

Ontdek onze nieuwste producten:
✅ Flex Strip Energy: een budgetvriendelijke ledstrip met een lichtopbrengst van minimaal 140 lm/w en een standaard CRI-waarde van CRI90+. Beschikbaar in een breed scala aan kleurtemperaturen, van 2100K tot 6000K.
✅ Flex Strip Rocket: deze strip blinkt uit in zijn energie-efficiëntie met een indrukwekkende 200 lm/w verhouding en slechts 3,7w per meter.
✅ Flex Strip Xtend: perfect voor grotere projecten. De Flex Strip Xtend is verkrijgbaar in lengtes tot 20 meter. Dankzij de 48-volt technologie is er maar één voeding nodig voor lengtes tot 20 meter. De Flex Strip Xtend is er in een IP20 variant voor binnen of een IP65 variant voor buiten.
✅ Covers voor de profielen zijn nu te verkrijgen tot wel 10 meter. De covers worden opgerold aangeleverd in lengtes van 5 tot 10 meter om naden te elimineren, installatiegemak te verbeteren en de transportkosten te verlagen.
✅ PROLED introduceert nu ook een budgetvriendelijke lijn van nieuwe drivers: de Shark, Dolphin en de Puma. Deze drivers zijn verkrijgbaar in 12, 24, en 48V.

Nieuwsgierig naar deze producten? Neem dan contact met ons op voor meer details of plan een afspraak met één van onze accountmanagers:
info@dmlux.nl
+31 (0)55 300 30 39

Contactinformatie

Stuur ons een bericht