LED als verbindende schakel voor Nedcargo in Soesterberg
Trilux cv

LED als verbindende schakel voor Nedcargo in Soesterberg

Transportbedrijf kiest bewust voor renovatieoplossing met licht én connectivititeit via POF

Deel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Vanuit de centraal gelegen Nedcargo magazijnen in de Benelux worden dagelijks duizenden verschillende producten aan distributiecentra van supermarkten, restaurants, slijterijen en groothandels geleverd. De 13.000 m² van het warehouse in Soesterberg zijn volledig ingericht voor de productlijn van Remia uit Den Dolder. Voor de revitalisatie van deze 40 jaar oude distributiehal werd een unieke verlichtingsoplossing met connectiviteitskoppeling geleverd.

Schone lei
In het Nedcargo warehouse in Soesterberg worden alle sauzen van Remia opgeslagen en verhandeld naar binnen- en buitenland. Deze verouderde magazijnlocatie is in het voorjaar van 2022 volledig gerenoveerd. Enkel de schil van het gebouw werd behouden. Alle technieken, waaronder de verlichting en automatische systemen voor order picking, waren toe aan vervanging.

Jurgen Mook, CEO van Nedcargo Logistics Group, vertelt: “We wilden in dit pand toewerken naar een oplossing die echt toekomstbestendig is. Het pand is 40 jaar oud, maar willen we nog lang blijven gebruiken. Daarom hebben we ervoor gekozen om grote aanpassingen te doen, die ook schaalbaar en aanpasbaar zijn. De toegepaste verlichtingsoplossing geeft ons onbeperkt de mogelijk om de connectiviteit te genereren die nodig is. Zo kunnen we ook nieuwe technieken die in de toekomst zullen ontstaan toepassen in onze operatie”.

Verbindende lijnen
“Door deze unieke verlichtingsoplossing in combinatie met connectiviteit via POF hebben wij het inzicht gekregen dat we bij zo’n renovatie geen kilometers kabel hoeven te vervangen. Er kan een hele schaalbare oplossing gerealiseerd worden die bovendien toekomstbestendig is en ons helpt om onze duurzaamheidsdoelen sneller en beter te bereiken. Als ik een inschatting moet maken over de kostenbesparing, zitten we rond de 35 procent aan energiebesparing. Ik verwacht in de toekomst nog veel meer besparingen en geloof oprecht dat onze verlichting helpt om snel te kunnen ontwikkelen”, sluit Mook tevreden af.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht