Kwalitatief maatwerk met de componenten van Luxendi
Luxendi

Kwalitatief maatwerk met de componenten van Luxendi

De Valley is een van de mooiste projecten op dit moment die we ooit gedaan hebben.

Deel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

QC Ligth Factory is een bedrijf met ruim 30 jaar ervaring in maatwerk armaturen en lichtadvies. Door een combinatie van ambacht, innovatie en teamwork ontwerpen en produceren zij het hele traject voor opdrachtgevers. Met het leveren van kwalitatief goede en innovatieve producten heeft het bedrijf zichzelf op de kaart gezet en weten andere opdrachtgevers het bedrijf ook te vinden. Gerard van der Stelt, eigenaar van QC Light Factory voegt daaraan toe: “Geen idee is ons te gek en alles is bespreekbaar. QC Light Factory probeert datgene wat de opdrachtgever, veelal een architect, in zijn hoofd heeft, te vertalen”.

Dat QC Light Factory regelmatig samenwerkt met Luxendi komt volgens Van der Stelt ook door de prettige samenwerking. “Het bedrijf denkt graag mee in oplossingen bij uitdagende LED armatuur-vraagstukken. De korte lijntjes over en weer zorgen voor een fijne manier van werken.” Mats Gouverneur, accountmanager bij Luxendi vult aan: ”Zodra we nieuwe productontwikkelingen hebben, stappen we even binnen.”

Het architectonisch project “Valley” aan de Amsterdamse Zuid-As is een project van Winy Maas van architectenbureau MVRDV. Het opvallende bouwwerk biedt een combinatie voor wonen, werken en vrijetijdsbesteding. QC Light Factory heeft voor het gebouw twee entrees mogen voorzien van een maatwerk armatuur/ hanglamp.

“De speciaal ontworpen lampen weergeven de organische terrasvormen van de rijstvelden in Indonesië”, zo vertelt Gerard van der Stelt. “Om alle vormen en lijnen te creëren, zijn alle onderdelen van het armatuur met de handgebogen. Een zeer arbeidsintensief werkje”.

Het armatuur biedt up en down verlichting via de LED strips van Luxendi. De componenten van onze leverancier Blueview bieden 14,4 Watt en een kleurtemperatuur van 3000K. Met de nieuwste versie; 1800 lumen, bieden de armaturen meer dan voldoende licht. Van der Stelt: “De Valley is een van de mooiste projecten op dit moment die we ooit gedaan hebben.“

Contactinformatie

Stuur ons een bericht