ESYLUX BIM-portal
Esylux Nederland BV

ESYLUX BIM-portal

De BIM-portal biedt toegang tot de 2D- en 3D CAD-productgegevens van alle intelligente automatiserings- en verlichtingsoplossingen van ESYLUX.

Deel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De BIM-portal biedt toegang tot de 2D- en 3D- CAD-productgegevens van alle intelligente automatiserings- en verlichtingsoplossingen van ESYLUX. Digitale projecten kunnen dus efficiënt en eenvoudig gepland worden met meer dan 20 BIM-specifieke outputformaten en alle bijbehorende versies, zoals REVIT, ARCHICAD, VECTORWORKS, BENTLEY, SPIRIT of de uitwisselingsstandaard IFC. De productgegevens zijn onderverdeeld in automatisering voor binnen en buiten, verlichting voor binnen en buiten en toebehoren. De productmodellen zijn beschikbaar in LOD 350.

De BIM-portal is te vinden in het servicegedeelte van de ESYLUX-website. Met een verzamelmapfunctie kunnen indien gewenst verschillende producten gedownload worden. Daarnaast is er de optie om een gegevensblad als PDF-document te exporteren voor documentatiedoeleinden. De afzonderlijke BIM-gegevens van losse componenten kunnen ook worden opgevraagd in het productgedeelte van de website. En als u in andere BIM-portals op zoek gaat naar ESYLUX-productgegevens, dan vindt u deze waarschijnlijk ook: ze zijn beschikbaar in bijna 100 externe portals en verticale marktplaatsen.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht