De Smart Series van UNI-BRIGHT
DMLUX

De Smart Series van UNI-BRIGHT

De Smart Series van UNI-BRIGHT, bekend van de tracklights, is uitgebreid met inbouwspots, opbouwspots en downlighters.

Deel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Vorig jaar is de Smart tracklight inclusief slimme sensoren geïntroduceerd. Nu mogen wij aankondigen dat naast deze tracklight er ook inbouwspots, opbouwspots en downlighters beschikbaar zijn. Naast de ‘AI color’ functie zijn er nu ook dual sensoren beschikbaar waarmee een extra optie wordt gecreëerd: ´Traffic Monitoring´.

AI Color
De Smart Lights met sensor maken gebruik van de geïntegreerde AI Color-functie om een adaptief lichtspectrum te verkrijgen. Het AI-algoritme binnenin activeert het verlichtingssysteem om de beste verlichting te genereren voor elk gespecifieerd product, waardoor de verkoop effectief wordt verhoogd en de klantervaring wordt verbeterd. Het bepalen van de productcategorie gebeurt automatisch of via de ‘Neem Foto’-functie in de app.

Traffic Monitoring
De Smart Lights zijn uitgerust met AI-technologie voor data verzameling en analyse. Hiermee kan je gegevens verzamelen over elk gespecifieerd product en het bijhorende gedrag van klanten. Deze informatie kan vervolgens gebruikt worden om patronen in klantengedrag te identificeren, maar ook drukke of inefficiënte gebieden te detecteren. Hierdoor wordt de verkoop en klantenervaring aanzienlijk verbeterd.

Hierdoor is de Smart Tracklight dé oplossing in een (retail-) omgeving die vaak verandert. De aansturing van de trackspot gaat middels de intuïtieve ‘PROLED Smart Control’ app die in zowel de Google als Apple Store te downloaden is. In deze app is het mogelijk om meerdere spots in een groep te plaatsen zodat deze tegelijk aangestuurd kunnen worden. De Smart Tracklights zijn makkelijk te installeren en werken met een WiFi verbinding, zodat je ze overal draadloos kunt aansturen.

Download de nieuwe brochure van onze website of plan een afspraak met één van onze accountmanagers door contact op te nemen met ons:

info@dmlux.nl
+31 (0)55 300 30 39.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht