De  Flexway Linear van PROLED
DMLUX

De Flexway Linear van PROLED

Ontdek de Flexway Linear van PROLED: een robuuste en veelzijdige LED-oplossing voor zowel nieuwe installaties als renovaties, perfect voor veeleisende omgevingen.

Deel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Wij zijn trots om de Flexway Linear van PROLED te presenteren, een baanbrekende oplossing voor zowel nieuwe installaties als renovatieprojecten. Deze heavy-duty oplossing is ideaal voor innovatieve en lineaire verlichtingstoepassingen, en biedt een naadloze integratie in elke omgeving.

Kenmerken van Flexway Linear:

✅ Flexibiliteit: Vervaardigd met een buigbaar roestvrijstalen profiel en een flexibele LED-strip (IP67), is deze armatuur perfect voor buitengebruik.
✅ Duurzaamheid: Bestand tegen intensief voetgangersverkeer en belastbaar tot 3000kg! De Driveway Linear is zelfs belastbaar tot 10.000kg! Daarnaast bestand tegen zoutwater, oplosmiddelen en UV-straling.
✅ Energiezuinig: Verbruikt slechts 14W per meter en maakt eenvoudige vervanging van de lichtbron mogelijk, wat bijdraagt aan de ecologische duurzaamheid.

De Flexway Linear is een uitstekende keuze voor openbare en private toepassingen waarbij kwaliteit en duurzaamheid vereist zijn. Ideaal voor architecturale oplossingen, maar ook als bijvoorbeeld veiligheidsmarkeringen in een parkeergarage of industriële omgeving.

Nieuwsgierig naar hoe de Flexway Linear jouw ruimte kan transformeren? Neem contact met ons op voor meer informatie of plan een afspraak met één van onze accountmanagers:

info@dmlux.nl
+31 (0)55 300 30 39

Contactinformatie

Stuur ons een bericht