Tronix Lighting BV

Product delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Beschrijving

We blijven graag actueel in de verlichtingswereld. Door goed naar onze klanten te luisteren en het maximale uit techniek, functionaliteit en design te halen. Daarom weer een paar mooie nieuwe producten binnen het Tronix assortiment: Vrij knipbare led-strips in 5 of 50 meter in verschillende lichtkleuren én connectoren om 90° of flexibele hoeken te creëren.

Onbegrensd vormgeven met vrij knipbare led-strips: Een project dat om precisiewerk vraagt? Deze COB led-strips zijn verkrijgbaar van 2200K t/m 6500K en knipbaar op élke gewenste millimeter. Doordat er nagenoeg geen zichtbare licht-onderbrekingen zijn, is de strip geschikt voor gebruik in ondiepe aluminium profielen, of profielen met een transparante cover. De strips zijn geproduceerd met hoogwaardige componenten en hebben een CRI van minimaal >90.

Flexibele connectoren voor nog meer creaties: Een écht uitdagend project waarbij veel hoeken en vrije vormen gemaakt moeten worden? Met deze nieuwe connectors wordt dat een fluitje van een cent! Maak bijvoorbeeld 90° hoeken door de COB led-strips aan elke zijde van de connector te bevestigen. En moeten er afwijkende hoeken of rare hoeken en bochten overbrugd worden? Dan zijn de flexibele COB connectors een hele goede optie. Maximale overbrugging 15 cm en alléén geschikt voor single color COB strips.

Vrij knipbare COB led-strips op een rol van 50 meter: Regelmatig aan de slag met COB led-strips of een groot led-strip project? De vrij knipbare COB strips zijn óók te krijgen op rollen van 50 meter. Geen knipverlies én altijd op voorraad. Let wel op: Maximaal 5 meter led-strip in één lengte. Meer lengtes aansluiten op één voeding? Kies dan voor meerdere losse led-strips van maximaal 5 meter per strip.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht