Tronix Lighting BV

Product delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Beschrijving

Tronix introduceert een nieuwe plafondlamp die niet alleen energie-efficiënt is, maar ook eenvoudig te installeren en geschikt voor diverse toepassingen. De lamp is uitgerust met een nauwkeurige PIR-sensor, wat zorgt voor een verbeterde bewegingsdetectie vergeleken met een traditionele microwave-sensor.

Een PIR-sensor detecteert alléén menselijke warmte, wat zorgt voor nauwkeuriger en efficiënter gebruik van verlichting in kantoren, zonder valse detectie door objecten of bewegingen door muren of ramen.

Vormgeving en installatie:
De plafondlamp is eenvoudig te monteren met een apart beugeltje en kan daarna eenvoudig worden vastgeklikt. De robuuste behuizing heeft een IP54- en IK08-classificatie, wat betekent dat de armatuur bestand is tegen stof, spatwater en stoten. Dit maakt de lamp ideaal voor uiteenlopende settings, van commerciële ruimtes tot openbare gebouwen.

Belangrijkste kenmerken:
• Instelbare lichtkleur: Met een CCT-switch kan de kleurtemperatuur eenvoudig worden ingesteld op 3000K, 4000K of 5700K.
• Instelbaar vermogen: Flexibele vermogensinstelling met keuze tussen 10 en 15 watt voor optimale afstemming op de ruimte.
• Geavanceerde sensor: Bij voldoende omgevingslicht blijft de lamp uit. De sensor schakelt de lamp in bij onvoldoende licht en gedetecteerde beweging. Na de ingestelde hold-tijd schakelt de lamp automatisch weer uit.
• Flikkervrije driver: Zorgt voor een comfortabele, constante verlichting zonder hinderlijk flikkeren.
• Tijdloos ontwerp: De strak ontworpen behuizing is gemaakt van hoogwaardig PP-materiaal, wat kleurconsistentie garandeert en verkleuring voorkomt.
• Uitstekende warmteafvoer: Het ontwerp zorgt ervoor dat de led ook bij een lage temperatuur werkt, wat de stabiliteit en prestaties verbetert en degradatie van de led voorkomt.
• Milieuvriendelijk: Vrij van schadelijke stoffen zoals lood en kwik.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht