Warmte en Licht vinden elkaar in Den Bosch
Waldmann BV

Warmte en Licht vinden elkaar in Den Bosch

We zijn trots op dat we kunnen bijdragen aan de inzet van Stiebel Eltron om een gezonde en productieve werkomgeving voor haar medewerkers te creëren.

Deel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Met veel trots kondigen wij onze lichtoplossingen aan bij Stiebel Eltron, zij zijn toonaangevend op het gebied van energiezuinige verwarmings- en warmwateroplossingen. Stiebel Eltron’s locatie in Den Bosch heeft een ingrijpende transitie ondergaan; een verbouwing die tot de verbeelding spreekt. Met als resultaat een schitterend modern en uitnodigend kantoor, gestoken in een vintage industrieel jasje. Heel verrassend!

Waldmann is gevraagd voor een verlichtingsplan passend bij de hoge kwaliteit van Stiebel Eltron en ter bevordering van het welzijn van de medewerkers. Dit samengevat in elegante armaturen die het moderne interieur ondersteunen.

👉 𝗕𝗶𝗷 𝗪𝗮𝗹𝗱𝗺𝗮𝗻𝗻 𝗴𝗲𝗹𝗼𝘃𝗲𝗻 𝘄𝗲 𝗱𝗮𝘁 𝗼𝗽𝘁𝗶𝗺𝗮𝗹𝗲 𝘃𝗲𝗿𝗹𝗶𝗰𝗵𝘁𝗶𝗻𝗴 𝗻𝗶𝗲𝘁 𝗮𝗹𝗹𝗲𝗲𝗻 𝗿𝘂𝗶𝗺𝘁𝗲𝘀 𝗺𝗮𝗮𝗿 𝗼𝗼𝗸 𝗹𝗲𝘃𝗲𝗻𝘀 𝘁𝗿𝗮𝗻𝘀𝗳𝗼𝗿𝗺𝗲𝗲𝗿𝘁.

In de kantoren boven de bureaus hebben we de LAVIGO armaturen toegepast, bekend om het uitzonderlijke ergonomische ontwerp en superieure lichtkwaliteit. De LAVIGO biedt niet alleen optimale verlichting voor gedetailleerde taken, maar ondersteunt ook het welzijn van medewerkers door vermoeidheid te verminderen. Gelijkmatigheid en géén schaduw zijn de magische ingrediënten. Hierdoor wordt de productiviteit en het comfort gedurende de hele werkdag bevorderd.

Bij binnenkomst bij Stiebel Eltron wordt je warm ontvangen door Waldmann’s DOTOO, een elegant lijn-armatuur, dat een gastvrije en levendige sfeer creëert voor zowel bezoekers als personeel. Het innovatieve ontwerp zorgt voor een gelijkmatige lichtverdeling, waardoor verblinding en schaduwen worden voorkomen, en zo bijdraagt aan een aangenaam en optimaal lichtbeeld.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht