Waldmann brengt verlichtingen voor onze ouderen!
Waldmann BV

Waldmann brengt verlichtingen voor onze ouderen!

Samenwerken om omgevingen te creëren die de gezondheid en het welzijn bevorderen; dat is wat wij van Waldmann belangrijk vinden.

Deel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Met trots delen wij de details van ons lichtproject bij Waterhof Den Haag, een gerenommeerde ouderenzorginstelling in Den Haag. Dit project is met name speciaal voor ons omdat het onze jarenlange inzet voor het verbeteren van het welzijn, door middel van innovatieve verlichtingsoplossingen onderstreept!

Waldmann is al jaren een vertrouwde partner op het gebied van biodynamische verlichting en dit project in de ouderenzorg is een bewijs van onze expertise en toewijding. Biodynamische verlichting is ontworpen om het natuurlijke daglicht-verloop na te bootsen, wat het welzijn en comfort van de bewoners aanzienlijk verbetert.

💡 𝗩𝗶𝘃𝗮𝗮 𝟮.𝟬 𝗮𝗿𝗺𝗮𝘁𝘂𝗿𝗲𝗻
Voor het Waterhof project hebben wij onze state-of-the-art Vivaa 2.0 armaturen geïmplementeerd. Deze armaturen worden beschouwd als de meest optimale verlichtingsoplossing en biedt superieure prestaties en aanpasbaarheid. De Vivaa 2.0 biedt niet alleen uitstekende verlichting, maar ondersteunt ook het biologische ritme van de bewoners, waardoor de concentratie, de slaap en algehele gezondheid wordt bevorderd.

🧠 𝗜𝗻𝘁𝗲𝗹𝗹𝗶𝗴𝗲𝗻𝘁𝗲 𝗲𝗻 𝗴𝗲𝗮𝘂𝘁𝗼𝗺𝗮𝘁𝗶𝘀𝗲𝗲𝗿𝗱𝗲 𝗮𝗮𝗻𝘀𝘁𝘂𝗿𝗶𝗻𝗴
Een van de opvallende kenmerken van dit project is het op maat gemaakte besturingssysteem dat we hebben ontwikkeld. Dit regelsysteem is specifiek afgestemd op de unieke behoeften en voorkeuren van Waterhof Den Haag en maakt naadloze aanpassingen in de lichtintensiteit en kleurtemperatuur mogelijk, waardoor de omgeving altijd perfect aansluit bij de behoeften van de bewoners.

👍 Wij zijn ongelooflijk trots op deze samenwerking, en de positieve impact die deze heeft op de levens van de bewoners van Waterhof Den Haag. Dit project is een voorbeeld van onze missie om verlichtingsoplossingen te creëren die niet alleen ruimtes verlichten, maar ook de levenskwaliteit verbeteren voor degenen die er wonen.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht