𝗪𝗮𝗿𝗺𝘁𝗲 𝗲𝗻 𝗟𝗶𝗰𝗵𝘁 𝘃𝗶𝗻𝗱𝗲𝗻 𝗲𝗹𝗸𝗮𝗮𝗿 𝗶𝗻 𝗗𝗲𝗻 𝗕𝗼𝘀𝗰𝗵
Waldmann BV

ING Brussel x YARA werkplekverlichting

ING Brussel realiseert ideale werkomstandigheden en meer energie-efficiëntie met Waldmann vrijstaande armaturen

Deel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Bij de inrichting van de nieuwe kantoren van ING REMA in Brussel stond de ergonomische uitrusting en hoogwaardige verlichting van elke werkplek op de voorgrond. Daarom werd gekozen voor de Waldmann staande armatuur YARA. Uitgerust met multi-sensortechnologie verhoogt het armatuur de tevredenheid en het welzijn van de medewerkers door een ideale werkomgeving te creëren.

🔋 Maximale energie-efficiëntie
De YARA staande armaturen passen hun lichtsterkte automatisch aan het invallende daglicht aan en schakelen automatisch uit als er niemand aanwezig is. Dit zorgt voor effectieve elektriciteitsbesparingen.

💡 Optimale lichtomstandigheden
Om een gezonde en productieve werkomgeving te bevorderen, veranderen de direct-indirecte armaturen hun verlichtingssterkte en lichtkleur in de loop van de dag, naar het voorbeeld van natuurlijk licht. Dit ondersteunt het natuurlijke bioritme en zorgt zelfs voor een betere nachtrust.

🔄 Absolute flexibiliteit
Een ander voordeel van staande armaturen is hun aanpassingsvermogen wanneer de werkomgeving wordt gewijzigd, omdat ze gemakkelijk kunnen meeverhuizen met het meubilair zonder opnieuw te moeten worden geïnstalleerd. Dit voorkomt tevens vermindering van effectiviteit die optreedt bij vast geïnstalleerde verlichtingsoplossingen wanneer de opstelling in het kantoor wordt gewijzigd.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht