Waldmann BV

Product delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Beschrijving

Dankzij de vele verschillende verlichtingseigenschappen ondersteunt MACH LED PLUS.forty verschillende visuele taken, zelfs als de ruimte soms beperkt is. Met een buitendiameter van 40 mm en een minimale lengte van 190 mm maakt MACH LED PLUS.forty zelfs in de kleinste ruimte een hoge verlichtingssterkte mogelijk. De vermogensdichtheid is zeer indrukwekkend.

Met slechts één armatuur van de kortste versie kunnen kleinere werkruimten standaard worden verlicht. De MACH LED PLUS.forty weerspiegelt state-of-the-art technologie: de nieuwste LED-technologie, speciaal ontwikkeld optieksysteem en het moderne behuizingsconcept van de Engineers of Light. MACH LED PLUS.forty: hightech licht voor hightech machines.

De MACH LED PLUS.seventy zorgt voor een brede vlakverlichting, zowel ter vervanging van klassieke buisarmaturen als voor de eerste uitrusting van machines. Met een diameter van 70 mm, lange versies van 370 mm tot 1490 mm en de aansluitmogelijkheid op 24 V of 100 / 120 / 220 – 240 V is de MACH LED PLUS.seventy de optimale oplossing om machines en productiefaciliteiten om te bouwen van klassieke buisarmaturen naar moderne LED-lichttechnologie.

De versies met Eco-componenten zijn vaak voldoende om een vergelijkbare verlichting te garanderen. Dankzij hun lange versies en vermogensarmatuur met twee keer zoveel LED’s is de MACH LED PLUS.seventy ook bijzonder geschikt voor eerste uitrusting, vooral voor grotere machines die hogere verlichtingseisen stellen.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht