Eaton Industries (Netherlands) BV

Nieuw! RoundTech opbouw

Product delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Beschrijving

Met de introductie van RoundTech opbouw, is de zeer succesvolle RoundTech productfamilie compleet. RoundTech opbouwarmaturen kunnen snel en makkelijk gemonteerd worden op plafonds waar inbouw niet mogelijk is. De ronde vormen passen perfect bij een moderne stijl. RoundTech verzamelt alle elektronica in een compacte, ronde behuizing met IP65-classificatie en heeft afmetingen die vergelijkbaar zijn met die van de RoundTech inbouw. Zo krijgt u uniformiteit in een project waar zowel op- als inbouw gewenst is.

Unieke E-focus technologie
De innovatieve E-focus functie maakt het mogelijk om RoundTech bij de montage in te stellen voor vluchtroute- of ruimteverlichting. Eén enkel artikelnummer voor zowel vluchtroute- als ruimteverlichting vereenvoudigt last-minute wijzigingen ter plaatse en vermindert faalkosten.

Esthetiek
Het aantrekkelijke, ronde ontwerp van RoundTech sluit perfect aan bij de vaak in interieurs gebruikte ronde vormen zoals downlighters, rookmelders, WIFI access points etc. Alle elektronica is ondergebracht in een compacte ronde behuizing met dezelfde afmetingen als de bekende RoundTech inbouwvariant, waardoor een project een eenduidige uitstraling krijgt. Om de RoundTech armaturen extra goed in te passen in projecten waar maatwerk nodig is, is RoundTech opbouw (net als de RoundTech inbouw) leverbaar in de kleuren wit, zilver, donkergrijs en zwart.

Performance
Het gemak van opbouwmontage gaat hand in hand met RoundTechs toonaangevende prestaties, gerealiseerd door kwalitatief hoogwaardige leds, gecombineerd met een unieke lenstechnologie in een compacte IP65-behuizing.
• De Low Bay varianten kunnen tot 6m hoogte geïnstalleerd worden en hebben een tussenafstand van 25m op 3,5m hoogte.
• De High Bay versie kan tot maximaal 30m hoogte geïnstalleerd worden en heeft een maximale tussenafstand van 23,1m op 12m hoogte.

In permanent bedrijf biedt RoundTech de optie om het lichtniveau te dimmen van 100% naar 70% of 30%.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht