Nieuwe flikkervrije Sanna290 AC FF
Luxendi

Nieuwe flikkervrije Sanna290 AC FF

Nieuwe ronde ledmodule voor verlichting met een opaal kap in professionele armaturen

Deel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Optoga introduceerde de Sanna290 AC FF, een nieuwe ronde ledmodule voor verlichting met een opaal kap in professionele armaturen. De ledmodule is ontworpen voor grote lampen en kan worden gebruikt voor plafond- of wandlampen. Het systeem is ontwikkeld om het ontwerpers en ingenieurs gemakkelijker te maken, met aansluitdraden en een gat voor centrale montage is alles helemaal klaar voor flexibele en veilige montage.

Het is een 20 Watt-systeem in 290 mm diameter, flikkervrij met een extreem homogeen lichtbeeld. Lichtopbrengst ca. 2300 lm. U kunt de ledmodule rechtstreeks op 230 VAC aansluiten, waardoor er geen ruimtevragende driver nodig is. Dit geeft de vrijheid om ranke armaturen te ontwerpen. Een onderdeel minder verkleint ook de kans op storingen. Andere voordelen van een ingebouwde AC-driver zijn:

– Levensduur – Aangesloten op een koellichaam en werkt daardoor onder gecontroleerde condities
– Dimmen – Dimmen met standaard fase-afsnijdingsdimmers
– Eenvoud – Gemakkelijk aan te passen aan de productielijn

Kleurstabiliteit is belangrijk om ervoor te zorgen dat de installatie een gelijkmatige lichtopbrengst heeft. Parameters zoals opslag, levensduur en thermisch beheer zijn essentieel voor goede resultaten. Elke AC-verlichting heeft flikkeringen: gloeilampen, halogeen, buislampen of energiezuinig. Meestal is de frequentie 100 Hz vanwege het elektriciteitsnet, de meeste mensen nemen geen flikkeringen waar boven 75 Hz. Omdat leds geen nagloeifase hebben zoals andere lampen, kan flikkeren in sommige gevallen een probleem zijn. OptoDrive led-voedingen maken gebruik van een technologie die de uit-fase tot een minimum te beperkt.

Belangrijkste eigenschappen:
– Gemaakt voor groot formaat verlichting met opaal kappen
– Gelijkmatig lichtbeeld
– Geen driver benodigd
– Geïntegreerde kap
– Eenvoudige integratie
– Flikkervrij

Contactinformatie

Stuur ons een bericht