Wisselschakeling creëren met meerdere dimmers: de ECO-DIM.11
EcoDim

Wisselschakeling creëren met meerdere dimmers: de ECO-DIM.11

De meeste led dimmers zijn alleen geschikt voor een wisselschakeling met een dimmer en een aan/uit schakelaar. Met de ECO-DIM.11 maakt u een wisselschakeling met meerdere dimmers. Op deze manier kunt u uw lampengroep dimmen vanaf meerdere plekken.

Deel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Wisselschakeling met ≥2 dimmers

Met de ECO-DIM.11 realiseert u een wisselschakeling met 2 tot 20 dimmers. Deze led dimmer kan aangesloten worden op een lampengroep van 0-250W led. De inbouwdiepte is slechts 23,8mm. Hierdoor past deze eenvoudig in alle inbouwdozen. Verder is de installatie 2-draads waardoor een nuldraad geen vereiste is.

Optimale dimbaarheid en lichtstabiliteit

Met de ECO-DIM.11 haalt u de beste dimbaarheid en lichtstabiliteit uit iedere led lamp. De dimmer beschikt namelijk over een handmatige MIN en automatische MAX afstelling. Met de MIN potmeter stelt u zelf de laagste lichtstand in waarbij u stabiel licht behoudt. De automatische MAX functie zorgt er automatisch voor dat het licht ook in het hoogste lichtniveau stabiel blijft. Verder is de ECO-DIM.11 geschikt voor alle A-merken afdekmateriaal. Hierdoor kunt u altijd uw favoriete merk blijven gebruiken. Het soft-start systeem waar deze dimmer over beschikt zorgt ervoor dat de lampen altijd rustig aan zullen gaan op de laatst gebruikte dimstand.

Vernieuwd design

De ECO-DIM.11 heeft als één van de eerste dimmers het vernieuwde EcoDim design. Dankzij de nieuwe vierkante vorm sluiten alle merken afdekmaterialen nu nog feillozer aan op de dimmerplaat. Daarnaast geven de streepjes in de 4 schroefgaten exact het midden aan, zodat u eenvoudig de dimmer waterpas kunt installeren. Hiermee is automatisch ook uw afdekmateriaal waterpas.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht