Jacs Koopman

INTERLIGHT | THINQ

Product delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Beschrijving

Wanneer je kiest voor Interlight Thinq heb je een volledig lichtcontrole systeem dat schaalbaar en toekomst-proof is. Met de sensoren maak je ieder armatuur in een handomdraai slim! Daarnaast zijn er armaturen met geïntegreerde sensor verkrijgbaar. Met behulp van de app stel je de armaturen naar jouw wensen in. Wil je de armaturen later nóg slimmer maken door ze met het internet te verbinden? Dat kan! De internet aansluiting is geïntegreerd.

PLAFOND
Het plafond is de ideale plek voor het plaatsen van sensoren. Thinq sensoren en componenten zijn niet afhankelijk van een (wifi ) netwerk, maar bouwen samen hun eigen draadloze netwerk. Een netwerk dat onbeperkt schaalbaar is, tot meer dan 10.000 nodes (netwerkpunten). Toepasbaar dus in kleine en hele grote gebouwen.

DATA
Een Thinq netwerk kan – naast lichtbesturing – ook heel veel data leveren aan andere systemen in een gebouw. En dit alles tegen een zeer lage total cost of ownership, door de grote mate van installatiegemak en daarmee aanzienlijke besparingen in tijd, materiaal en fouten.

TECHNIEK & SOFTWARE
Interlight Thinq gebruikt de netwerktechniek van Wirepas (wirepas.com) en de software van INGY (ingy.nl). Het opgebouwde netwerk is vrijwel onbeperkt schaalbaar en iedere node kan dienen als router. De rol van deze node is dynamisch en kan eenvoudig aangepast worden. Ongeacht de omstandigheden; nodes in een Wirepas mesh netwerk vinden zelf alternatieve routes om tot de juiste eindbestemming te komen.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht